O nama

Mi smo 

Posle višegodišnje pripreme i rada sa IT stručnjacima, a uporedo koristeći svoja iskustva i iskustva drugih vrhunskih stručnjaka iz oblasti web-prodaje, napravili smo jednistven, lak za upotrebu i pregledan web-shop koji sadrži najveći broj dostupnih artikala iz auto i moto industrije u Evropi.

To smo uradili na taj način sto smo posle mukotrpnog i studioznog rada i predjenih više desetina hiljada kilometara, uspeli da spojimo najozbiljnije proizvodjače, veleprodaje, logističke kuće i profesionalce različitih nacionalnosti iz različitih podneblja u zajednički projekat koji Vam sa ponosom predstavljamo.

U našem web-shop'u je prisutno preko 100 dobavljača kako iz Evrope tako i iz Azije, Amerike itd..

Putem našeg sajta smo u mogućnosti da Vam ponudimo najveći broj dostupnih artikala u Evropi, sa različitim rokom isporuke, koji trenutno iznosi preko 4 miliona, i pojavom novih modela automobila, kamiona i motocikala taj broj će svakodnevno rasti, kao i broj ozbiljnih i pouzdanih dobavljača koji će participirati u našem projektu.

Mi Vam obećavamo da ćemo se potruditi da Vam pomognemo i da ćete sa nama zajedno zakoračiti u novo doba!

Zahvaljujemo se svim dobrim ljudima koji su nam pomogli i koji su učestvovali u izradi ovog velikog i kompleksnog projekta.

Prijateljski pozdrav,

Ekipa AUTOMOTODELOVI.RS